تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

نگاهی به شماره دسامبر ماهنامه PC Quest | کووید ۱۹ و فناوری ۲۰۲۰

  • کد خبر: ۵۳۴۳۷
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳
نگاهی به شماره دسامبر ماهنامه PC Quest | کووید ۱۹ و فناوری ۲۰۲۰
ماهنامه PC Quest در شماره ماه دسامبر خود به آثار همه گیری ویروس کووید ۱۹ و فناوری‌های عرضه شده بر زندگی انسان‌ها پرداخته و بر این باور است که بشر شاید بدون آنکه متوجه باشد، زندگی با هنجار‌های جدید را شروع کرده است.
نجفی  | شهرآرانیوز - ماهنامه PC Quest در شماره ماه دسامبر خود به آثار همه گیری ویروس کووید ۱۹ و فناوری‌های عرضه شده بر زندگی انسان‌ها پرداخته و بر این باور است که بشر شاید بدون آنکه متوجه باشد، زندگی با هنجار‌های جدید را شروع کرده است.
 
نویسنده مقاله با اشاره به برخی رویداد‌های عالم گیر تاریخی از جنگ‌های جهانی تا آنفلوانزا اسپانیایی، می‌نویسد پس از وقوع چنین رویدادهایی، در بیشتر موارد، شتاب رشد فناوری‌ها دوچندان شده است. در یک نمونه، آنفلوانزای اسپانیایی جان ۵ درصد از جمعیت جهان را گرفت، اما تاکنون و با توجه به فناوری‌هایی که توانسته اند فاصله اجتماعی و پیش گیری‌های دارویی را عملیاتی کنند، کووید ۱۹ تنها جان ۰۲/۰ درصد از جمعیت جهان را گرفته است. بدون تردید، جان حتی یک انسان نیز اهمیت دارد، اما اگر همین پیشرفت‌های فناوری نبود، امروز مدل سازی واکسن‌ها و تخمین دقیق از روند واکسیناسیون امکان پذیر نمی‌شد. توسعه فناوری‌های آموزشی، نیروی کار غیرمتمرکز، سودآوری شرکت‌های دانش بنیان و فعالیت استارت آپ‌های جدید در عصری که دیگر ارتباط حضوری الزامی نیست از دیگر تغییراتی بودند که شیوع کرونا به وقوع آن‌ها سرعت بخشید. نشریه PC Quest در ادامه بررسی‌های خود از دوران پساکرونا، به سراغ مشاغل حوزه فناوری اطلاعات نیز رفته است.
 
در مطلبی با عنوان «مشاغل حوزه امنیت سایبری در سال ۲۰۲۱» می‌نویسد نرخ رشد پیش بینی شده برای فرصت‌های شغلی حوزه امنیت وب در فاصله سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۹ بسیار بیشتر از میانگین رشد دیگر مشاغل حوزه فناوری اطلاعات است. روند افزایش فعالیت‌های سایبری در دوران پساکرونا شتاب بیشتری می‌گیرد و این امر زمینه بیشتری برای حملات امنیتی ایجاد می‌کند. به همین نسبت، اهمیت حفظ امنیت کاربران و شبکه بیشتر نیز می‌شود. براساس آمار‌های موجود، کارشناسان امنیتی تا ۱۵ درصد بیش از دیگران فعالان آی تی درآمد دارند که در آینده امنیت شغلی بیشتری نیز خواهند داشت.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
 

شماره‌های دیگر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->