ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

نگاهی به شماره دسامبر ماهنامه PC Quest | کووید ۱۹ و فناوری ۲۰۲۰

  • کد خبر: ۵۳۴۳۷
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳
نگاهی به شماره دسامبر ماهنامه PC Quest | کووید ۱۹ و فناوری ۲۰۲۰
ماهنامه PC Quest در شماره ماه دسامبر خود به آثار همه گیری ویروس کووید ۱۹ و فناوری‌های عرضه شده بر زندگی انسان‌ها پرداخته و بر این باور است که بشر شاید بدون آنکه متوجه باشد، زندگی با هنجار‌های جدید را شروع کرده است.
نجفی  | شهرآرانیوز - ماهنامه PC Quest در شماره ماه دسامبر خود به آثار همه گیری ویروس کووید ۱۹ و فناوری‌های عرضه شده بر زندگی انسان‌ها پرداخته و بر این باور است که بشر شاید بدون آنکه متوجه باشد، زندگی با هنجار‌های جدید را شروع کرده است.
 
نویسنده مقاله با اشاره به برخی رویداد‌های عالم گیر تاریخی از جنگ‌های جهانی تا آنفلوانزا اسپانیایی، می‌نویسد پس از وقوع چنین رویدادهایی، در بیشتر موارد، شتاب رشد فناوری‌ها دوچندان شده است. در یک نمونه، آنفلوانزای اسپانیایی جان ۵ درصد از جمعیت جهان را گرفت، اما تاکنون و با توجه به فناوری‌هایی که توانسته اند فاصله اجتماعی و پیش گیری‌های دارویی را عملیاتی کنند، کووید ۱۹ تنها جان ۰۲/۰ درصد از جمعیت جهان را گرفته است. بدون تردید، جان حتی یک انسان نیز اهمیت دارد، اما اگر همین پیشرفت‌های فناوری نبود، امروز مدل سازی واکسن‌ها و تخمین دقیق از روند واکسیناسیون امکان پذیر نمی‌شد. توسعه فناوری‌های آموزشی، نیروی کار غیرمتمرکز، سودآوری شرکت‌های دانش بنیان و فعالیت استارت آپ‌های جدید در عصری که دیگر ارتباط حضوری الزامی نیست از دیگر تغییراتی بودند که شیوع کرونا به وقوع آن‌ها سرعت بخشید. نشریه PC Quest در ادامه بررسی‌های خود از دوران پساکرونا، به سراغ مشاغل حوزه فناوری اطلاعات نیز رفته است.
 
در مطلبی با عنوان «مشاغل حوزه امنیت سایبری در سال ۲۰۲۱» می‌نویسد نرخ رشد پیش بینی شده برای فرصت‌های شغلی حوزه امنیت وب در فاصله سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۹ بسیار بیشتر از میانگین رشد دیگر مشاغل حوزه فناوری اطلاعات است. روند افزایش فعالیت‌های سایبری در دوران پساکرونا شتاب بیشتری می‌گیرد و این امر زمینه بیشتری برای حملات امنیتی ایجاد می‌کند. به همین نسبت، اهمیت حفظ امنیت کاربران و شبکه بیشتر نیز می‌شود. براساس آمار‌های موجود، کارشناسان امنیتی تا ۱۵ درصد بیش از دیگران فعالان آی تی درآمد دارند که در آینده امنیت شغلی بیشتری نیز خواهند داشت.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
 

شماره‌های دیگر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->